302,886

Kjøp og salgsbetingelser

Jeg foretrekker at bestillingene blir sendt pr. e-mail.
Plantene begynner jeg å sende ut i løpet av mai, så sant det har vært en god vår og plantene har spirt. Plantene blir sendt ut etter hvert som bestillingene  har kommet inn.  Noen ganger så kan de som har bestilt vente litt før plantene blir sendt og det kan være at noen av de ikke har kommet opp. Noen planter kan være mye senere enn andre før de spirer.  Bestillinger kan sendes hele sesongen.
Muligens så får du ikke alle plantene som er bestilt og det kan skyldes at de er utsolgt og at noen har gått ut i løpet av vinteren. Alle plantene blir overvintret i potter.
Sett gjerne opp noen reserve planter.
Plantene blir sendt som servicepakke uten oppkrav og med betalingsfrist 14 dager etter mottak, dette gjør jeg for spare mottaker for ekstra utgifter. Det er en tillitserklæring til dere som kjøper planter. Dessverre så har jeg opplevd at noen ikke betaler. Det synes jeg er veldig leit, så jeg håper at alle gjør opp for seg.  Når jeg sender pakkene så blir mottaker kontaktet på e-mail,  og får da sporingsnummeret på pakken, og også opplysninger om hvor mye som skal betales og kontonummer.
Eli Marie Reiten
Oppdatert  27. januar 2018

 

Legg igjen en kommentar