490,833

Kjøp og salgsbetingelser

Jeg foretrekker at bestillingene blir sendt pr. e-mail, og når dere sender bestilling så sett på telefonnummer, slik at posten sender dere melding når pakken kommer.
Plantene begynner jeg å sende ut i løpet av mai, så sant det har vært en god vår og plantene har spirt. Plantene blir sendt ut etter hvert som bestillingene  har kommet inn.  Noen ganger så kan de som har bestilt, vente litt før plantene blir sendt, og det kan være at noen av de ikke har kommet opp. Noen planter kan være mye senere enn andre før de spirer.  Bestillinger kan sendes ut august måned.
Muligens så får du ikke alle plantene som er bestilt og det kan skyldes at de er utsolgt og at noen har gått ut i løpet av vinteren. Alle plantene blir overvintret i potter ute.
Sett gjerne opp noen reserve planter.
Når det gjelder info om plantene, som høyde, blomstringstid så er det bare ca., vanskelig å få det nøyaktig over hele landet, når noe blomstrer tidlig i noen steder av landet, så kan de blomstre senere andre steder. Landet vårt er så langt at det blir forskjellige blomstringstid i nord og sør.
Plantene blir  sendt som Norgespakke, og da blir prisen for porto inntil 10 kg kr. 149,- og fra 10 kg inntil 25 kg kr. 268,-, uten oppkrav og med betalingsfrist 14 dager etter mottak, dette gjør jeg for spare mottaker for ekstra utgifter. Det er en tillitserklæring til dere som kjøper planter. Dessverre så har jeg opplevd at noen ikke betaler. Det synes jeg er veldig leit, så jeg håper at alle gjør opp for seg.  Når jeg sender pakkene så blir mottaker kontaktet på e-mail,  og får da sporingsnummeret på pakken, og også opplysninger om hvor mye som skal betales og kontonummer eller Vips.
Eli Marie Reiten
Oppdatert  1. februar 2021

Legg igjen en kommentar

Planter